Ενοικίασεις αυτοκινήτων στη Σητεία - Sitia Rent a car

Μοναδικές τιμές όλο το χρόνο απο το γραφείο μας σε συνδιασμό με την άριστη εξυπηρέτηση και γνώμονα την ασφάλεια και την εξαιρετική οδηγητική συμπεριφορά.

Είμαστε πάντα κοντά σας με την καλύτερη εξυπηρέτηση.

Η εταιρία της Minoan Tours εδρεύει στη Σητεία της Κρήτης, δραστηριοποιείται στο χώρο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων για περισσότερα απο 15 χρόνια έχοντας μέχρι σήμερα εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που μας προτιμούν κάθε χρόνο. Διαθέτουμε μια πολύ πλούσια συλλογή αυτοκίνητων όλων των κατηγοριών με την οποία έχουμε την δυνατότητα να προσφέρουμε λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση σας με ασφάλεια, ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.


Είτε επισκευτείτε την Κρήτη για επαγγελματικούς λόγους είτε για λόγους αναψυχής είμαστε δίπλα σας για να βοηθάμε να βρείτε την καλύτερη δυνατή λύση μέσα από ένα μεγάλο στόλο αυτοκινήτων με νέα και αξιόπιστα μοντέλα όλων των τύπων από τις μεγαλύτερες και πιο γνωστές εταιρίες. Μέρος της δουλείας μας είναι να κάνουμε την διαμονή σας αλλα κυρίως την μετακινησή σας ευχάριστη και άνετη. Εσείς το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να απολαύσετε τις διακοπές σας, εμείς θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε σε ότι χρειαστείτε οποιαδήποτε ώρα και μέρα.

Ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για τις λεπτομέρεις παράδοσης και παραλαβής του οχήματος. Το γραφείο μας είναι ανοικτο όλο το χρόνο για να σας λύσει οποιαδήποτε ερώτηση ή απορία για την εκμίσθωση του οχήματος.


Για ενοικίαση Αυτοκινήτων στη Σητεία, το Ηράκλειο, την Ιεράπετρα και όλη την Ανατολική Κρήτη, εμπιστευτείτε το γραφείο της Minoan Tours στη Σητεία της Κρήτης. Sitia airport rent a car, rent a car sitia airport, rent a car sitia, Rent a Car Sitia AirportΠαραλαβή & Παράδοση όπου εσείς επιθυμείτε!


Το γραφείο μας έχει την δυνατότητα να παραδόσει και να παραλάβει το ενοικιαζόμενο αυτοκίνητο σας σε όποιο μέρος της Κρήτης θέλετε άμεσα και οικονομικά.
Παραλαβή και παράδοση από και πρός το αεροδρόμιο της Σητείας, του Ηρακλείου, τα λιμάνια Σητείας και Ηρακλείου, τους Σταθμούς ΚΤΕΛ αλλά και το ξενοδοχείο σας.

Sitia Airport Rent a Car, Rent a Car Sitia Airport
Or
Forgot Password?
rent a car sitia , rent a car in heraklion, car rental sitia, car rental east crete